Handen

 

Gellak/gelish
Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘soak off gel’ en ‘gelish’. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels.


Gelnagels
Gelnagels zijn ontzettend populair. Het gaat hier om kunstnagels met een speciale gel die je uithardt onder een UV-lamp of LED-lamp. Je kunt de gel laten aanbrengen op je natuurlijke nagels om ze te verstevigen of te verlengen. Voor een mooi resultaat wordt bij gelnagels eerst een basislaagje aangebracht, daarna volgt een gellaag, meestal twee kleurlaagjes en een eindlaag. De gelnagels blijven 3 tot 4 weken mooi zitten. Daarna kun je de gel laten bijwerken of verwijderen door ons.

FAQ's

 

Verloop behandeling gellak?
Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele
kleurlaag en vervolgens een topcoat. Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt, die de nagels extra verstevigen. Daarnaast kan gellak, in tegenstelling tot gel, er eenvoudig vanaf geweekt worden. Gellak is ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels.


Verloop behandeling gelnagels?
Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je een verlenging wenst, werken we met verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging. We starten altijd met een basislaag, vervolgens volgen er twee kleurlagen (indien je een kleurtje wenst) en als laatste een toplaag die het geheel beschermt. Tussen de verschillende lagen wordt de gel uitgehard onder een UV-lamp of een gecombineerde LED-lamp.