Voeding & Beweging

Zelf ben ik al jaren gepassioneerd door voeding en wat het effect hiervan is op ons lichaam. De studie tot voedingsconsulent was dan ook een meer dan logische stap in mijn carrière. 

Dagelijks hoor ik mensen vertellen hoe ze van het ene dieet in het andere overstappen, zonder het gewenste resultaat te bereiken, meestal mensonterende processen die enkel op korte termijn een klein resultaat opleveren maar op lange termijn helemaal niks. De media blijkt hierin geen toegevoegde meerwaarde te zijn, dagelijks gooit deze ons alle mogelijke tegenstrijdige info om de oren en wordt er weer een zoveelste kookboek uitgebracht die opnieuw ‘het perfecte dieet’ uitbrengt.

 

Elke mens is anders en moet persoonlijk op zoek gaan naar een gezonde manier van eten die past bij zijn of haar levensstijl. Een dieet bestaat niet, wel een gezonde, gevarieerde en duurzame balans vinden tussen genieten en gezondheid. Bij mij kan je terecht voor een persoonlijk eetplan boordevol tips om meer te genieten van gezonde voeding. Een startconsultatie houdt een intake gesprek met screening in zodat ik je eetgewoonten, moeilijkheden, zoete zonden leer kennen en een persoonlijk eetplan kan afstemmen.  Vervolgconsultaties houden je op het goede pad, aangevuld met vele tips en recepten. 

 

Inspiratie kan je dan ook opdoen tijdens onze kookworkshops waar je een drietal gerechten worden aangeleerd. Gerechten waar getoverd wordt met groenten en je nieuwe ingrediënten leert kennen die je lichaam in alle dankbaarheid zal aannemen.

 

startconsult voeding

vervolgconsult voeding

kookworkshop