Green Peel

 

Een nieuwe huid in 5 dagen!


Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en wordt de dag van vandaag wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters.

 

Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen. 

 

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. Drie dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen.


CLASSIC • ENERGY • FRESH UP

 

Skin+ heeft ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd met de green peel en enorme mooie resultaten geboekt. We hebben mooie resultaten verkregen bij:

 • Grote poriën, seborroïsche huid
 •  Onzuivere huid, talgcysten
 • Littekens
 • Huid gevoelig aan vroegtijdige vorming van rimpels met verzakkende gezichtscontouren
 • Zon-beschadigde huid
 • Anti-aging
 • Sommige vormen van hyperpigmentatie
 • Striemen op buik of billen
 • Verslapping van de huid op het lichaam (buikwand, bovenarmen, dijen)

FAQ's

 

Hoelang duurt deze behandeling?
We hebben drie varianten van de green peel. De Green peel Fresh up en Green peel Energy bedragen 75 minuten, de Green peel Classic bedraagt eveneens 75 minuten, wel wordt er bij de classic een tweede behandeling uitgevoerd na 5 dagen die 60 minuten bedraagt.

 

Wat houden deze drie varianten in?

 

 • Green peel Fresh up: ‘De snelle mooimaker’
  Bij de methode is er geen peeling effect. De huid wordt gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidkleur ziet er helderder en frisser uit. Deze behandeling vitamineert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Daarom is deze behandeling de ideale oplossing voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies, zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

 

 • Green peel Energy: ‘zichtbaar meer vitale teint’
  Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot natuurlijke verbetering van de huidtextuur. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

 

 • Green peel Classic: ‘regeneratie en vernieuwing’
  Hier wordt het kruidenpeelingmengsel intensief ingemasseerd op de huid. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit effect neemt na twee tot vijf dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Om de kruidenbehandeling af te ronden, voeren we een beauty finish behandeling uit na vijf dagen die de nu heel ontvankelijke huid met waardevolle
  ingrediënten voedt.


Kan een green peel behandeling worden uitgevoerd in de zomer?
Ja, de green peel behandeling kan zeker uitgevoerd worden tijdens de zomer, deze wordt ook uitgevoerd in meer dan 50 landen zoals in Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Let wel, intensief zonnebaden moet absoluut vermeden worden na een Green peel classic behandeling aangezien de verjongde, frisse huid dan bijzonder gevoelig is aan zonlicht.


Voor-en nazorg
Het wordt afgeraden om de behandelde zone met water in aanraking te laten komen tot 24u na de behandeling. Eveneens wordt het afgeraden om jouw dagelijkse verzorging te gebruiken. 24u na de behandeling kan je terug je normale verzorging toepassen.