Welkom bij skin+!

 

Even mezelf voorstellen… wie ben ik?

 

Saar! Gepassioneerd in lijf en leden!

 

Moeder van twee heerlijke dochters.

Moeder, maar ook ondernemer.

Zo overtuigd van mijn passie wil ik mensen kunnen coachen naar een gezondere levensstijl op verschillende niveaus.

Mensen begeleiden naar een gezond leefpatroon is een persoonlijke queeste geworden en geeft mij ook dagelijks zo veel voldoening.

 

Even starten van bij het begin.

 

Al jaren was gezondheid in al zijn variëteiten mijn passie. Na de geboorte van onze tweede dochter voelde ik al jaren de behoefte om een andere richting in te slaan op professioneel vlak.  Na mijn studies geschiedenis en daaropvolgend ettelijke jaren in de commerciële sector in de gezondheidszorg was het dan zover.

 

In contact zijn met mensen is altijd een passie geweest van mij, mensen kunnen helpen een nog grotere passie…Mijn vader was hierin initieel de grote katalysator en heeft mij van in den beginne werken met een passie bijgebracht.

 

Een logisch gevolg was dan dat ik studies volgde om te kunnen bereiken wat ik in mijn hoofd had.  Mensen begeleiden en coachen naar een gezonder leefpatroon op alle niveaus, maar vooral huid en voeding. Nu vier jaar later sta ik toch grotendeels waar ik hoopte ooit te staan en gebeten door gezondheid blijf ik mij verder ontwikkelen om jullie nog meer ten dienste kunnen staan. Gezegend met zo een dankbaar publiek hoop ik dit nog vele jaren te kunnen doen.

 

Bij mij kan u terecht voor gericht huidadvies, huidverzorging, huidverbetering en op maat gemaakt voedingsadvies. Gericht huidadvies door een uitgebreide gelaatsanalyse, advies rond huidproblemen waar ik bijgestaan word door een arts. Huidverzorging en huidverbetering met behandelingen steeds afgestemd op de meting van uw huid. Om een egale en gezonde huid te bekomen is het erg belangrijk om de juiste voeding in te nemen. Als voedingsdeskundige adviseer ik niet enkel tips om uw huid gezond te houden, maar ook om op een gerichte manier overbodige kilos kwijt te geraken met een op maat gemaakt voedingsplan aangevuld met recepten.

 

Ondertussen zijn er al heel wat specialisaties bijgekomen en kan u nu eveneens terecht voor medische pedicure, visagie ,  definitieve ontharing en diverse workshops (make up en gezond koken)

 

Hét adres in omstreken om je schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk, tot uiting te laten komen, dit in een rustgevende, huiselijke sfeer en een stijlvol kader.

Laat je door ons verwennen!

 

Make it happen!