Medik8 Facials

 

Bij Medik8 geloven ze erin dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is hun ultieme missie en het is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is de kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus SPF overdag, vitamine A ‘s nachts. Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering! De producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van Beautiful Skin for Life. Medik8 wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

 

De gezichtsbehandelingen van Medik8 zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen terwijl u een uiterst ontspannende ervaring beleeft. Maar wat onze behandelingen onderscheidt, zijn de zichtbare resultaten die u zult opmerken. Met behulp van supersterke professionele producten die niet beschikbaar zijn in ons thuis-assortiment, kunt u er zeker van zijn dat het niet uitmaakt welke behandeling u kiest, u zult houden van wat u ziet.

 

 

PLATINUM FACIAL

Onze kenmerkende facial. Een echte behandelingsinnovatie die zichtbare en direct huidverjongende resultaten levert.

 

GLOWING FACIAL

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.

 

CLARITY FACIAL

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.

 

PORE REFINING FACIAL

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.

 

DEEP HYDRATION FACIAL

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.

 

CALMING FACIAL

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.