PS. food and lifestyle

Met PS. food and lifestyle maken we samen de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl!

 

ZET DE STAP NAAR EEN GEZOND GEWICHT DAT BLIJFT!

Start nu!

 

 

Willen we ons allemaal niet goed in ons vel voelen, energiek zijn en vooral blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet? Een gelukkige en gezonde levensstijl die je op het lijf geschreven is, dit is toch wat iedereen wenst?

Bij Skin+ coachen wij je om dit duwtje in de rug te geven die je nodig hebt! Bewezen resultaten, op het gemak en op de manier die jij wenst!

 

Met PS. food and lifestyle zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl, het programma van PS. food and lifestyle volg je onder mijn persoonlijke begeleiding, je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Wekelijks bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook nà het programma volhoudt.

 

Voordelen van PS. food and lifestyle:

- Een persoonlijk stappenplan

- Gepersonaliseerde weekmenu's

- Begeleiding van mij als gecertificeerde coach

- Koolhydraatarme en eiwitrijke producten dus behoud van je spiermassa

- Geen jojo effect

- Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

 

Wat houdt het in?

We starten met een uitgebreide intake, in dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het programma, start je met het PS. food &lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week, je kan denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien we elkaar op consult en neem je de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een professionele weegschaal die je lichaamssamenstelling meet. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is ongeveer 1 à 2 kilo per week. In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. 

PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud, producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli's, pasta's, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

 

Benieuwd naar de resultaten?

 

“Soms sta ik in het pashokje te huilen van blijdschap”

 

Een tikkende tijdbom

“In december 2020 moest ik met de ambulance naar het ziekenhuis omdat ik een hartslag had die van normaal naar 151 ging in een korte tijd. Daarnaast merkte ik dat ik kortademig was. Vanaf dat moment is bij mij de knop omgegaan. De ambulance medewerkster vertelde me dat ik een lopende tijdbom was en ik besloot dat ik dit nooit meer wilde meemaken of voelen. Ik wilde gezonder gaan leven!”

De eerste stappen richting een nieuwe levensstijl

“Dezelfde avond heb ik nog een bericht gestuurd naar een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Ik zag op haar Facebook pagina regelmatig een aantal succesverhalen voorbij komen van mensen die hun doel hadden bereikt. Ik was daarom ook benieuwd en wilde graag kennis maken met het PS. food & lifestyle programma. Tijdens mijn eerste afspraak kocht ik het starterspakket en ik begon vrijwel direct. Ik kwam erachter dat mijn leefstijl het probleem was. Met PS. food & lifestyle kwam ik er achter dat gezond eten, veel en veel lekkerder is! De PS. food & lifestyle producten vond ik heerlijk, vooral de tussendoortjes. En er was ook volop inspiratie voor verschillende lekkere en koolhydraatarme recepten. In het begin vond ik de zes eetmomenten op één dag en onder de 40 koolhydraten blijven best moeilijk. Maar toen ik het eenmaal in de smiezen had, begon ik het zelfs leuk te vinden.”

Tranen van blijdschap

“Nu, 11 maanden later, heb ik mijn doel bereikt en ik voel me zoveel beter. Zelfs het shoppen is leuk geworden! Ik kan nu eindelijk “normale” kleding kopen. Soms sta ik gewoon in het pashokje te huilen van blijdschap. Mijn coach heeft me ontzettend goed geholpen en me gesteund tijdens het hele proces, waarvoor heel veel dank! Ik heb ook anderen mogen inspireren om te starten met een gezonde levensstijl, dat is natuurlijk super leuk. Zo heb ik weleens berichtjes op Facebook gekregen, van mensen die ik eigenlijk nooit spreek, die me dan toch laten weten dat ik hun geïnspireerd heb om ook het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen. Dat is natuurlijk super bijzonder!”

 

Persoonlijk kennismaken? 

Samen met jou bekijk ik graag het programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek-en adviesgesprek!

 

 

 

Benieuwd wat voor soort maaltijden je kan bereiden?

 

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten per e-mail!