Beauty

“Het streven naar waarheid en schoonheid is een activiteit waarbij we in ons hele leven kind mogen blijven.”

 

Wij proberen een zo breed mogelijk gamma aan te bieden om aan alle wensen van de klant te kunnen voldoen. 

 

Bij skin+ kan je terecht voor een esthetische manicure uitgebreid met gelish of gelnagels. Wij bieden ook esthetische en medische pedicures aan. Een esthetische pedicure is een complete voetverzorging bij normale en gezonde voeten. Bij een medische pedicure worden eventuele medische aandoeningen zoals kalk/schimmelnagels, eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide nagels e.d. met de beste zorgen behandeld.

 

Als je met de beste zorg van vervelende haartjes wenst af te komen, kan je kiezen tussen epilatie met striphars of suikerhars. Wil je voorgoed van haargroei vanaf, kan je bij ons ook kiezen voor permanente ontharing

 

Vandaag is make-up niet meer weg te denken, ook in deze tijd hoort make-up bij ons schoonheidsideaal en dat kan voor iedereen anders zijn. Bij skin+ geloven we erin dat make-up kan gebruikt worden om bepaalde schoonheden in het gezicht te accentueren. Daarom kan je bij ons kiezen voor permanente make-up of make-up van IDUN als je het minder definitief wenst. Eline laat uw ogen, lippen en wenkbrauwen stralen! Vervelende littekens die je al jaren kwijt wenst, kan je eveneens door permanente make-up minder laten opvallen.


Indien je een leuk feestje in het vooruitzicht hebt of je mooi voor de dag wil komen, kan je altijd een make-up sessie boeken bij ons. Maak je er liever een uitje van met vriendinnen/kennissen/familie, kan je een make-up workshop volgen.


Last but nog least, wil je op een gezonde manier een mooi bruin kleurtje? Skin+ werkt met het beste merk Vani-t om je van een natuurlijk, gezond en stralend kleurtje te voorzien in onze spraycabine.

 

epilatie

permanente laserontharing

permanente make-up

make-up

handen

voeten

spraytanning

massages

cellulite