Make-up

 

IDUN Minerals is een Zweeds schoonheidsmerk met producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderzoekers en dermatologen en bevatten ingrediënten die de huid beschermen en verzorgen.


Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose? Ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine. Dankzij enkele zuivere ingrediënten beveelt de Zweedse Astma- en Allergie Associatie voor het eerst een make-up product aan, namelijk de IDUN Minerals Powder Foundation.


Alle producten van IDUN Minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum. Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.


Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up, vrij van ingrediënten die jeuk, huiduitslag en andere allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken.

 

Op zoek naar een leuke workshop met collega’s, een vrijgezellennamiddag of een gezellige avond met vriendinnen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Klik voor meer ... 

FAQ's

 

Waarvoor kan je bij ons terecht?
IDUN make-up is bij skin+ verkrijgbaar. Je kan bij ons terecht voor een kennismaking met dit merk.

Kies je voor een make-up (dag)-sessie dan adviseren wij jou welke kleuren, poeders, vloeibare foundation, mascara, oogmake-up perfect staat bij jou. Je krijgt niet alleen advies over make-up, maar eveneens krijg je advies over welke kleuren jou doen stralen. Je kan kiezen om dit in groep te doen of individueel.

Daarnaast hebben wij nog tal van andere behandelingen in ons gamma. Bekijk ze in onze prijslijst.