Stories

PS - FOOD & LIFESTYLE PROGRAMMA:

het verhaal van Nancy

Jaar na jaar groeiden er een paar kilo’s aan met vele dieetpogingen tot gevolg, echter altijd zonder langdurig resultaat. 

Toen een vriendin van mij vertelde dat ze het koolhydraatarm dieet van PS food en lifestyle zou volgen, zei ik onmiddellijk dit is niets voor mij, want ik eet veel te graag pasta, aardappelen en brood. Nadat ze een week bezig was, vertelde ze met veel enthousiame wat ze de afgelopen week gegeten had. De croissant met verse eiersalade, de penne van PS met scampi’s, de wrap met carpaccio, … klonken als muziek in de oren. Stiekem keek ik toch eens op de website van PS  en maakte ik ook een afspraak bij Saar, de voedingscoach van PS.  Na het bezoekje bij Saar was ik overtuigd en ging ik ’s anderendaags al van start. Ik had er in het begin een beetje schrik voor omdat mijn gezin niet mee deed en ik dacht dat het niet ging lukken om nog eens apart te koken voor mij. Doordat Ik van Saar in het begin wekelijks een weekplanning mee kreeg met gemakkelijke en lekkere recepten, moest ik nooit nadenken wat ik ging eten en leerde ik lekkere recepten kennen. Het bereiden van de recepten koste me nooit meer dan 20 minuten. Ondertussen leerde ik veel nieuwe en lekkere dingen kennen. Daarbovenop mocht ik ook nog eens 3 heerlijke tussendoortjes per dag eten.

De tussendoortjes van PS food en lifestyle vind ik echt heerlijk, mijn lievelingstussendoortje is de chocolade chunck en de amandel nougat, ook de paaseitjes zijn heerlijk. Doordat ik zeer weinig koolhydraten at en meer eiwitten, had ik in tegenstelling tot vorige diëten helemaal geen last van suikerdipjes en had ik ook nooit honger. Op die manier geraakte ik ook niet in de verleiding om ongezonde, vette en suikerrijke voeding te eten. De eerste week was ik al 1,7 kg afgevallen, wat was ik gemotiveerd! Natuurlijk kwam er later ook wel eens een moment dat ik het moeilijk had, maar dan was Saar er weer om de juiste woorden uit te spreken en me verder te motiveren. Mijn sociaal leven heb ik niet laten vallen, de kilo’s vlogen eraf, het was dan ook niet moeilijk om de frietjes en het dessertje te laten staan bij een etentje.

Ondertussen ben ik dankzij PS en de steun van Saar, 14 kg afgevallen. Ik ben heel tevreden dat ik die stap gezet heb. Ik kan het iedereen aanraden die op een gemakkelijke manier wenst af te vallen.

 

Is het tijd voor de nieuwe jij?

Start vandaag en neem contact met me op!

Samen gaan we aan de slag met jouw nieuwe levensstijl!

Ik help je graag door middel van:

  •  Een wekelijks gratis consult
  •  Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
  •  Makkelijk en gezond eetpatroon met lekkere gerechten
  • Een jaar lang gratis nabegeleiding