PS - FOOD & LIFESTYLE PROGRAMMA:

het verhaal van Marjolijn

 

Op mijn eentje lukt het blijkbaar niet om de strijd tegen enkele hardnekkige menopauzekilo’s te winnen. Nadat ik van een collega hoorde dat zowel zijzelf als haar mama mooie (én blijvende) resultaten haalden met PS Food & Lifestyle neem ik contact op met Saar. Bij de eerste afspraak wordt het programma uitgelegd en word ik gewogen, waarbij duidelijk is dat zowel mijn vetgehalte als mijn BMI een stukje naar beneden zouden moeten.

Fase 1 is best wel een uitdaging, met een heel beperkte inname van koolhydraten, geen alcohol, aardappelen of normale pasta. Maar het lijkt erop dat dat strakke eetpatroon van zes maaltijden per dag, om de 2,5 uur, met heel wat variatie in tussendoortjes, waaronder zelfs – njammie! - chocolade, eigenlijk best werkt. En eerlijk gezegd, ik heb niet echt honger gehad en ook geen onbedwingbare cravings, wat echt super is. En die pasta van PS Food & Lifestyle? Die maakt het zelfs nog beter, je hebt geen moment het gevoel dat je iets mist. En hey, ik ben best wel trots op mezelf voor de vastberadenheid die ik toonde om die eerste fase aan te pakken, zelfs al was het behoorlijk streng. Het helpt natuurlijk als je week na week resultaten ziet. Een gewichtsverlies van 1,5 kg in de eerste twee weken heeft me echt gemotiveerd om door te zetten. Na 2,5 maanden bereik ik al bijna mijn vooropgestelde leefgewicht, dat is echt indrukwekkend!

 

De overgang naar fase 2 gaat eigenlijk best soepel, vanaf dan mag ik al wat meer koolhydraten eten. Zelfs tijdens vakanties op Lanzarote en weekendjes weg in de Ardennen, met al die verleidelijke drankjes en hapjes, weet ik mijn doelen vast te houden zonder dat de weegschaal de verkeerde kant op gaat. Het idee van balans vinden en bewust genieten van de zondige momenten werkt echt voor mij.

 

Ook in fase 3, de stabilisatiefase, blijft alles vlot gaan. Ik heb voldoende inspiratie voor het klaarmaken van koolhydraatarme maaltijden. Voor mijn tussendoortjes blijf ik een beroep doen op PS Food & Lifestyle, ’s middags eet ik vaak verse soep met een cracker of koolhydraatarm brood, ’s avonds is mijn maaltijd gebaseerd op groente, gecombineerd met vlees of vis. Het is motiverend om te zien hoe ik na een slip-up gewoon weer doorga met mijn gezonde levensstijl. Dus ja, ik ben vastberaden om door te gaan op deze succesvolle reis naar een gezonder en gelukkiger zelf!

 

Ook interesse om zoals Marjolijn overbodige kilo's te verliezen?