Medik8 peelings 

REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

 

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

 

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

 

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

 

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

 

- NIEUW -

MONO PEELS

 

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Uw Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies.

 

MONO MANDELIC TR

30% L-Amandelzuur professional peeling.


MONO LACTIC TR

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

 


MONO GLYCOLIC TR

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

 


WIST JE DAT?

Peelings zijn eveneens geweldig als anti-ageing behandeling voor uw handen, of om acne op de rug en zelfs de onderarmen of bikinilijn te behandelen.

 

 

FAQ's

 

Waarom peelings?

 

Chemische peelings worden snel de nummer 1 klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laseren, kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten per bezoek in de stoel bij Skin+ kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere, jeugdig ogende huidteint. Medik8 adviseert het ondergaan van een peelingkuur om het verschil voor de langere termijn te zien en te voelen. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn waar te beginnen. Dat is waarom we ons '12 Weeks to WOW' programma hebben uitgevonden.

Wat is een chemische peeling?

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment professionele chemische peelings. Er zijn peelingen voor iedere huidtype en ieder huidprobleem.


Zijn peelings geschikt voor iedereen?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Bij Medik8 hebben we een gevarieerd assortiment van onze gevoelige PHA-peeling die geschikt is voor zeer gevoelige huiden tot onze mono-peels die zeer sterke enkele zuren gebruiken die zelfs gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken, zoals pigmentatie. Bepaalde huidaandoeningen/cliënten hebben mogelijk meer ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat de huid is genormaliseerd voor de start van een kuur, bijvoorbeeld degenen met een beschadigde huidbarrière. Helaas raden we ook geen peelings aan voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Er zijn echter ook veel andere professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die we aanbieden, met de ongelooflijke resultaten die u van Medik8 mag verwachten, plus prachtig verwennende texturen en heerlijke geuren om een gedenkwaardige ervaring te garanderen. 

 

Wat is de downtime?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, schilfering van de huid en milde peeling veroorzaken; maar elke huid is anders. We raden aan om de eerste 12 uur na de peeling geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U wordt een uitgebreide nazorgroutine aanbevolen om thuis mee door te gaan om ervoor te zorgen dat uw huid correct herstelt en verjongt. Als algemene regel geldt dat u vanaf maximaal de derde dag na peeling nog maximaal 5 dagen zult schilferen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breed spectrum zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30. We raden aan om onze Physical Sunscreen te gebruiken, dit is een minerale, breedspectrum zonnebrandcrème SPF 30 die grote bescherming biedt en als minerale zonbeschermer zeer zacht is voor de aangetaste huid.

 

Kan ik niet slechts 1 peeling ondergaan om mijn huid te verbeteren?

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. We maken het starten van uw peelreis heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma.

Ons netwerk van getrainde specialisten zal gedurende een periode van 12 weken* met u samenwerken om uw huid zichtbaar te transformeren door middel van een op maat gemaakt programma van behandelingen in de salon en thuiszorg.

Volg uw reis met uw eigen 12 Weeks to WOW Huidpaspoort. Met dit handige paspoort kunnen u en uw specialist uw voortgang bekijken, feedback geven en uw behandelingsprogramma op ieder moment wijzigen. Door personalisatie en tweerichtingsgesprekken te voeren, krijgt u de beste resultaten. Dit betekent dat je vooruitgaat en nog belangrijker, het geeft je het gevoel dat je de controle hebt.

 

Welke resultaten kan ik verwachten?

 

24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk een beetje strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid te schilferen, maar binnen een week begint u een duidelijkere, meer egale huidteint te zien. Tijdens de kuur van 6 peelingen zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto's te maken van uw voortgang. Veel van onze salons hebben huidapparatuur die de verbetering van uw huid uitgebreid kan volgen met betrekking tot parameters zoals rimpeldiepte, helderheid, watergehalte enz .; afhankelijk van het huidprobleem dat u behandelt. Zoek op Instagram naar #Medik8WOW voor de nieuwste 12 Weeks to WOW-resultaten van over de hele wereld.