Hannah Xperience

 

De doelstelling van de Hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de Hannah technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door ons getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat! Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij skin+!

Iedere hannah Xperience start met een uitgebreide huidanalyse. Wij bekijken je huid nauwkeurig en maken een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang!

 

De stappen van het hannah systeem
Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

FAQ's

 

Kan ik als klant deze behandeling onmiddellijk boeken?
Dit is mogelijk, maar we adviseren toch om eerst de gelaatsanalyse te boeken.
De Hannah Xperience is een intensieve behandeling en we willen de huid toch kennen vooraleer we een intensievere behandeling toepassen.


Hoeveel kost deze behandeling?
De Hannah Xperience bedraagt 79 euro en duurt 90 minuten. Deze behandeling omvat een intensieve verzorging en een bindweefselmassage én is pure verwennerij.